Per 1 januari 2018 trouwt u niet meer automatisch in algehele gemeenschap van goederen. Voor meer informatie zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/trouwen-samenlevingscontract-en-geregistreerd-partnerschap/vraag-en-antwoord/waar-heb-ik-recht-op-als-ik-trouw-in-gemeenschap-van-goederen

 

Voordat u de aanvraag start, selecteert u eerst de gewenste locatie, ambtenaar en beschikbaarheid.

 

Betreft het een gratis ceremonie, geef dit aan bij beschikbaarheid en selecteer vervolgens een datum en tijdstip voordat u de aanvraag start.

 

 

Let op: datum, tijdstip en locatie zijn pas definitief als u van ons daarvan een bevestiging heeft ontvangen. Kiest u voor een eigen trouwlocatie klik dan op vrije locatie. Het bestand welke u wilt uploaden mag maximaal 2 mb zijn.

Goed om te weten: de gemeente heeft plannen om het gemeentehuis in Bedum te verkopen. Wilt u hier trouwen, neem dan contact op met het team Burgerzaken.

Oriƫntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten